Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Massimo Dutti x Poppy Delevingne

Door Bieke op 08.04.2013

Massimo Dutti veroverde vorig jaar de Amerikaanse fashion scene. Om deze gebeurtenis extra in de verf te zetten, lanceert het een SS2013 capsule collectie ter ere van de Big Apple: NYC 689 5th Avenue. De Spaanse modeketen heeft de English rose en socialite Poppy Delevingne weten te strikken als ambassadrice.

De Delevingne-zussen are taking over the world. Cara flaneert over al de grote catwalks en is te zien in campagnes als Burberry en DSquared2. Maar big sis Poppy kan er ook wat van. Na Chanel, Thomas Sabo en Vero Moda is ze nu Massimo Dutti’s boegbeeld. 

De NYC 689 5th Avenue collectie bevat een aantal grote klassiekers als hagelwitte blouses, soepele skinny jeans en gebreide wear-forever truien. Puur genieten! Zwierige tops en boho jurken ontbreken vast en zeker niet. Poppy’s ultimate favoriet is een lange taupe jurk van zijde.

"De jurk doet me denken aan wilde nachten op het strand van Ibiza." - dixit Poppy Delevingne -

De capsulecollectie is relaxed en moeiteloos, een laid-back Amerikaanse stijl. Maar nog steeds luxueus. Het zijn stukken die je overdag tijdens het winkelen, op werk of op vakantie kan dragen. ’s Avonds restyle je ze makkelijk tot classy outfit

Voor nog meer fashion, kijk snel op de officiële website van Massimo Dutti.

Met medewerking van Sarah van Hapert.

page loaded