Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SuperTrash SS2013

Door Angelique op 07.04.2013

Velen onder ons willen de dikke truien en lange mantels ein-de-lijk opbergen en de campagnebeelden van SuperTrash laten ons nog meer hunkeren naar de zomer! De beelden zijn tussen de palmbomen geshoot op een zwoele zomeravond. De kleuren zijn heerlijk zomers, zacht beige, wit, taupe en enkele felle kleurtjes als oranje en turkoois.

ST brengt steeds een gevarieerd aanbod, van maxi- tot mini-jurken en van jeansbroeken tot shortjes. Gevarieerd, maar alles met de nodige dosis glamourSuperTrash is een merk voor zowel zus als mama en dat wordt ook dit seizoen bewezen. Zowel kokette jurkjes als hippere skater en bodycon dresses.

Voel je de zomer al komen?

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded