Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le savoir-faire Eres

Door Tiany op 07.04.2013

Eres has a treat for us! Het lingerie & swimwear merk licht een tipje van de sluier op en toont ons hoe de perfecte pasvorm tot stand komt...

De essentie van Eres is het ontwerpen, innoveren en perfectioneren van snits die de curves en de natuurlijke architectuur van het vrouwelijke lichaam respecteren en in de verf zetten! The ultimate goal? Een tweede huid creëeren.

Om dit doel te bereiken is uiteraard een heel pak savoir-faire nodig. Elk item ontworpen door Eres is dan ook het love child van een ontwerpende potloodlijn, innovatieve & exciting stoffen en ambachtelijke technieken. Voeg daar nog een snuifje unieke creativiteit aan toe, et voila: lingerie & swimwear items to die for

Benieuwd naar hoe dit alles in z'n werk gaat? De video says it all...

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded