Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Sterrenbeeldige Loafers van Charlotte Olympia

Door Catherine op 07.04.2013

Voor de nieuwe collectie flats van Charlotte Olympia hebben wij maar 1 woord: sterren-beeldig. Maar dat las je al in de titel.

Charlotte Dellal, de ontwerpster achter het Londense Charlotte Olympia, wist zich een weg regelrecht naar ons hart te banen met haar bekende kitty flats. En nu mag ze er wat ons betreft ook haar kantoor opzetten, dankzij de Cosmic Collection. Dat zijn 12 paar begeerlijke schoenen & bijbehorende tassen met alle sterrenbeelden van de dierenriem. Van een rode loafer met handgeschilderde zwarte ram tot een met Swarovski-kristallen versierde schorpioen op een koningsblauwe pandoraclutch, alle zodiakaccessoires zijn kleine kunstwerkjes.

De prijs die je betaalt voor de hemel aan je voeten is - ja hoor - licht astronomisch, naar onze bescheiden budgetnormen, maar voor die € 583,- (de flats) dan wel € 818,- (de tasjes) krijg je er wel een horoscoopboek bij dat hopelijk precies vertelt wanneer Mr./Mrs. Right je modieuze pad zal kruisen.

En als de jongeman/dame in kwestie dan met een cheesy "What's your sign?" komt aanzetten, heb jij je antwoord al klaar...

The Cosmic Collection is te koop via de website van Charlotte Olympia, maar pas op: wij zien in onze kristallen bol - ok, de bodem van ons wijnglas - dat deze schatjes uitverkocht zullen zijn nog voor je bibbidi-bobbidi-booze kunt zeggen. 

page loaded