Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filippa K SS2013 Men

Door Koen op 05.04.2013


 

Filippa K is ondertussen toch wel uitgegroeid tot 1 van onze favorieten, all the way from Sweden!

Filippa K pakt deze zomer uit met donkere tinten. Geen lieve pastelkleurtjes en flashy tinten, maar vooral veel zwart. De collectie bestaat natuurlijk niet alleen uit zwart, ernaast zien we veel lichtblauw en hier en daar een toetsje kaki

Het merk werd in '93 opgestart door Filippa Knutsson met het idee om de kleren dagelijks te kunnen dragen én te combineren met andere merken. 10 jaar later, still going strong met dezelfde state of mind.

Filippa K = eenvoudige stuks met oog voor detail en pico bello afwerkingen. Gevarieerde items, van T-shirts tot hemden, vestjes, anoraks, enzovoort!

De goede outfit voor een 'perfecte schoonzoon' look - and you know I am :-) - maar ook evengoed om aan te doen richting brunches, feestjes en late night dinners! Ook hier wordt de dip dye trend voortgezet. Als je niet zo voor het ombre-effect te vinden bent, kan je natuurlijk ook bij Filippa K terecht voor sobere, effen hemden.

We looove de Filippa K man, dus we vrezen dat er niets anders op zit dan dit weekend naar 1 van de Filippa K flagshipstores te rennen!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded