Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M: Fashion with a conscious taste

Door Koen op 02.04.2013

Donderdag 4 april 2013 is dé dag om te gaan shoppen bij H&M. De modeketen presenteert niet alleen een exclusive collectie in teken van Hollywood, ze is ook vervaardigd uit duurzame materialen. (Win-Win!)


Elisabeth Taylor, Rita Hayworth, James Dean... glamour Hollywood is back! De H&M conscious collectie bestaat niet alleen uit elegante jurken, maar ook uit prachtige accessoires, blazers en kostuums met een expressief design! Mannen, niet getreurd, jullie volgende party gebeurt in rock-‘n-roll red-carpet styleDenk glam & glitz, luxe maar conscious!


Een pronkstuk van de collectie is de ivoorkleurige kimono à la bohemian, hij brengt je straight to LA! De hele collectie ademt rock-‘n-roll en romantiek!

Donderdag 4 april it is! On your marks, get set, go!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded