Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Theo by Tim Van Steenbergen

Door Koen op 01.04.2013

Designer Tim Van Steenbergen brengt een ode aan zijn grootvader, René Van Steenbergen. De ontwerper heeft daarvoor een reeks zonnebrillen ontworpen onder zijn label Theo by Tim Van Steenbergen. Het zijn stuk voor stuk unieke pareltjes, want de zonnebrillen geven een duidelijke knipoog naar het werk van zijn grootvader, de architect.


V.l.n.r. Lena, Mia & Luca.

Het opvallende aan de collectie zijn de kleuren. Fluogroen, roze of oranje, maar ook kan je niet naast de abstracte prints kijken. Als je wat beter kijkt, merk je ook op dat de monturen van de brillen niet echt alledaags zijn, een verwijzing naar de architectuur. We zien o.a. ronde glazen die een hoekige onderkant hebben en vierkante monturen zetten we ook graag op onze wish list.

De collectie bestaat uit 6 modellen en 17 kleurencombinaties, wat dus betekent dat er zeker een bril is die perfect bij je past. Alle zonnebrillen zijn bedoeld voor vrouwen, maar mannen die toch interesse hebben, kunnen gaan voor de unisex-modellen Mia en Luca.

Als je toch voor subtielere kleuren wil gaan, dan is dat ook mogelijk. Ga je voor zandkleuren of toch voor neon? Deze zomer heb je keuze te over!

Meer informatie nodig? Ga dan naar de website van Theo by Tim Van Steenbergen.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded