Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak goes Back To The Future

Door Koen op 31.03.2013

Ah... Herinner je jouw goede oude tienertijd waarin je met je Eastpak op weg was naar school? Het was de stevige rugzak die je al eens durfde te gebruiken als hoofdkussen, als zitzak en als voetbal. Heb je geen idee waarover ik het heb? Wel, dan willen we je geheugen gerust opfrissen. Of beter gezegd: dat zal Eastpak zelf doen. Het label heeft namelijk een splinternieuwe collectie tassen gelanceerd, de Authentic Returnity collection.

Wat voor tassen worden het? Echte, oude klassiekers. Oh ja, Eastpak gaat terug naar zijn roots en lanceert een reeks tassen in de vintage Eastpak-kleuren: zwart, bruin en rood. Elke tas wordt versierd met 2 gouden ruiten. De tassen zijn 100% American made en ze zien er bovendien nog eens goed uit.


Michael J. Fox in Back To The Future.

Dat de tassen niet nieuw zijn is geen leugen. Wie zich Back To The Future van Robert Zemeckis nog herinnert, weet misschien ook dat de rode Eastpak, die nu verkrijgbaar is in deze collectie, gedragen werd door Marty McFly (Michael J. Fox). Eastpak gaat dus niet helemaal terug naar het verleden, maar ook Back To The Future.


De Eastpak van Sam De Bruyn.

Maar ook in de BV-wereld hebben we gemerkt dat de Eastpak wat fans heeft. Zo postte Sam De Bruyn op zijn Instagram een foto van zijn rode Eastpak. Hij schreef daarbij het volgende:

"Ik voel me weer volop een puber als ik op stap ben met mijn Eastpak."

Well said, monsieur De Bruyn.

Wil je meer te weten komen over Eastpak? Ga dan naar de officïele website!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded