Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Esprit Denim x Face Hunter: streetstyle editorial

Door Koen op 30.03.2013

Belmodo is verzot op streetstyle, want op straat vind je inspiratie voor al je eigen looks. Soms zie je mensen lopen met de allerleukste tassen en schoenen of hebben ze gewoon een interessant ensemble gemaakt, dat je maar al te graag zelf kopieërt. Op het internet vinden we almaar meer websites en blogs die zich daarmee bezighouden. Share and inspire, streetstyle is gewoon cool.

De nodige nieuwsgierigheid voor wat mensen op straat dragen heeft Yvan Rodic, a.k.a. mister Face Hunter ook. In samenwerking met Esprit Denim heeft hij een reeks foto's gemaakt van mensen die als het ware gespot worden op straat. Deze keer zijn het geen toevallige voorbijgangers, maar hun eigen kledingstijlen worden wel behouden.

Het verschil met foto's die Face Hunter in het verleden al heeft gemaakt, is dat er een catch aan zit. Iedereen die in de reeks foto's staat, draagt een stuk uit de Esprit Denim-collectie. Een beetje give and take dus.

Face Hunter speelt met het toeval en het bepaalde. De streetstylers werden niet echt gespot en ze dragen allemaal een kledingstuk van Esprit Denim, maar hun eigen kledingstijl zien we toch nog terug in de foto's. Het is een interessante combinatie, die we zelf maar al te graag hadden willen bedenken. Good job Esprit Denim en Face Hunter.

Voilà, dat was al wat je moest weten over de samenwerking. Nu rest er nog 1 ding: sit back, relax and enjoy the pictures.

Meer streetstyle inspiratie nodig? Check de officiële websites van Esprit en Face Hunter.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded