Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Iedereen creatief met Veritas!

Door Koen op 29.03.2013

Onder het motto 'Iedereen creatief met onze stofjes' lanceert creatieve keten Veritas een unieke collectie onder de labelnaam Sew-be-do. Je kan nu bij je local Veritas shop terecht voor een nieuw concept: voorgeknipte lapjes stof, matching knopen, boordjes & nog veel meer. Perfect om te combineren just the way you like it...

Handy Harriette of newbie? Maakt niet uit, iedereen kan meespringen op de DIY trein dankzij Veritas. 

We hebben ons stofjesconcept bewust laagdrempelig ontwikkeld, zodat iedereen ervan kan genieten. Elkeen, pro of beginner, kan met onze ideeën en voorgeknipte stofjes aan de slag. Je hoeft ook niet perse vanaf 0 iets nieuws te maken, je kan ook slim omgaan met kledingstukken die je al hebt en deze een persoonlijke look geven met onze materialen. - aldus Marthe Palmans, COO van Veritas -

De leuke prints van de stofjes zijn in house ontworpen en dus exclusief voor Veritas. Sew-be-do krijgt meermaals per jaar nieuwe uitvoeringen toegevoegd & de verschillende prints zorgen voor eindeloze mix & match mogelijkheden!

Niet zeker hoe je eraan kan beginnen? No worries, Veritas helpt je op weg. Originele ideeën & makkelijke handleidingen vind je op de Veritas website. Een hippe tas of dreamy wolkkussen maken? Piece of cake met de previews van realisaties die je stap voor stap kan volgen.

En ik kan het je vertellen, het geeft je ontzettend veel voldoening om eens iets helemaal zelf te maken!


Sew away met Veritas... Geen naaimachine? Ook geen probleem: met een schaar & strijkijzer heb je genoeg om leuke patches aan te brengen op je kledij! Geen excuses meer dus, haal die doe-het-zelver in jezelf maar al naar boven...

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded