Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Herschel SS2013: Bad Hills Collection

Door Michael op 29.03.2013

Het Canadese lifestyle merk the Herschel Supply Company brengt deze lente een nieuwe collectie tijdloze rugzakken uit: de Bad Hills collectionHerschel haalt de inspiratie voor zijn collecties uit avontuurlijke globetrotters, de gear van alpinisten uit het verleden en de heersende fashion trends

De kleurrijke Bad Hills Collection past perfect in het nieuwe seizoen. Herschel haalde de mosterd voor deze lijn bij het veranderen van de seizoenen. In de collectie werden 3 topmodellen van Herschel in een nieuw jasje gestopt: de Little America, een ruime rugzak met een retro toets, de Novel, een praktische en stylish weekend bag en de Woodlands, de iconische rugzak die geschikt is for all occassions! De modellen zijn beschikbaar in een kleurrijke vogelprint, instant lente gevoel! Ook warm baksteenrood en een zacht azuurblauw, beide met vogelprint in de voering, vind je terug in de lijn! De Bad Hills collection is dus perfect voor elke fashionista/globetrotter...

Voor de Herschellovers, check zeker ook het Belmodo artikel Backpackfun uit Canada!

Wanna buy een Herschel birdy backpack? Via http://beresterk.be!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded