Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Patrizia Pepe Evening Collection SS2013

Door Tiany op 28.03.2013

Komende zomer wordt very classy dankzij Patrizia Pepe! Het Italiaanse merk combineert een retro vibe met ultramoderne elementen. Rich colors en originele details typeren de collectie. Sexy, sensueel en op en top vrouwelijk zijn de key words

De hele collectie ademt elegantie en summer vibes... Mix & match krijgt een nieuwe dimensie door het spelen met kleuren, prints en fabrics, waardoor de styling van de items ultra personaliseerbaar is. All-over miniature butterflies, gecombineerd met geometrische vormen. Sounds like a street style snap waiting to happen

Het kleurenpalet is rijk en focust op natuurlijke nuances en levendige kleuren. Denk: koraalroze, candy yellow, ijsblauw, diep violet, jet black en nog veel meer! 


Je zomerse look werk je af met de accessoires. Color blocking, statement necklaces, platform sandalen, neon accenten: Patrizia Pepe SS2013 has it all! Klaar voor een glamoureuze zomer? We are...

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded