Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L’Autre Chose SS2013

Door Michael op 28.03.2013

L’Autre Chose heeft zijn SS13 collection uitgebracht. Het label zorgde voor een ready to wear lijn, schoenen en accessoires. Een prachtige collectie die kleur, prints, satijn en andere shiny fabrics in het straatbeeld brengt. 

De schoenen zijn echte pareltjes en met veel precisie afgewerkt. Diamantjes aan de hiel, studs op de neus, pretty bows, grappige borduursels of stiksels, krokodillenleer in zilver & goud en een vleugje turquoise. Always special, never boring

Het Italiaanse schoenenmerk Boccaccini ging in de sixties van start en onder deze koepel werd in de jaren '80 L’Autre Chose opgericht. Met deze lijn wilde meneer Boccaccini een meer unieke en individuele weg inslaan. Daarvoor haalde hij designer Michela Casadei erbij.

Deze straffe madam is het kloppend hart van het merk. Ondertussen is L’Autre Chose bekend voor zijn vrouwelijke toets en nostalgische, speelse & romantische collecties. 

De kleurrijke kledij en rich fabrics moeten de subtiele, maar sterke identiteit van de vrouwelijke Italiaanse designer belichamen.

De collectie van L'Autre Chose kan je shoppen op hun webshop

Met medewerking van Marieke Decock.

page loaded