Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Triumph shapes your body

Door Bieke op 25.03.2013

Altijd al dat strakke lijf à la Jessica Alba willen hebben, maar wil je er niet al te veel moeite voor doen? Fear no more, want je zal strak in het pak zitten dankzij de nieuwe Shape Sensation collection SS2013 van Triumph

Geen broekjes die naar boven kruipen, geen body die te strak zit. Triumphs nieuwe shapewear is comfortabel én modieus. Ik had al het plezier om de shapewear uit te testen en ben helemaal verkocht. De Shape Sensation collectie bestaat uit 2 nieuwe lingerielijnen en 3 nieuwe ontwerpen in de Aqua Collection.

De ontwerpen van de Amazing Sensation lingerielijn hebben mooie geometrische motieven in paars en zwart. Ze hebben een medium tot hoogshapend effect, heel handig voor onder een kokerrok of een strak kleedje. De lijn omvat ook een body die buik en heupen wegsteekt - de famous trouble areas - en een bijhorende push-up beha. De Light Sensation-lijn houdt de huid gehydrateerd en strak, ideaal voor onder die fabulous party dress. De stof is behandeld met aloë vera en camoufleert waar nodig, whoop whoop

Ready voor de zomer zonder moeite? Triumph zorgt ervoor dat je zelfs geshapet bent als je gaat zwemmen. The Aqua Collection bevat 3 nieuwe zwemontwerpen, die een must-have zijn op het strand. De Exquisite Sensation heeft subtiel laagjeswerk in de taille en geeft die extra elegante curve. De zomer op je lichaam? Kies dan voor het Alluring Sensation model met een zomers degradé-effect in blauw of oranje. De black & white Illusion Sensation badpakken zijn helemaal on trend en hebben een bijpassende pareo.


De nieuwe Shape Sensation-lingerie is nu verkrijgbaar in Triumph winkels. Op de badmode is het nog even wachten tot april. Belmodo is al helemaal fan, jij binnenkort ook?

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded