Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fred Perry x Raf Simons part VIII

Door Koen op 25.03.2013

Fred Perry en Raf Simons zijn al lang geen onbekend duo meer. Ze zijn ondertussen aan hun achtste collab toe.

Deze collectie bestaat uit klassiekere stukken met floral prints, ruitjes en pied de poule-patronen. We love de typische Fred Perry polo met afneembare dubbele kraag. This key piece zal ook beschikbaar zijn in verschillende prints en kleuren

De 'Collage' collectie bestaat verder uit bomberjacks, broeken en sjaals in verschillende stoffen, electric colors en prints waardoor je de mogelijkheid hebt je pièce de résistance te combineren op verschillende manieren of volgens je mood of the day.

De collectie bestaat uit 28 stukken & zal verkrijgbaar zijn in alle Fred Perry Laurel Wreath Collection shops, 'Dover Street Market' in Londen en 'Storm' in Kopenhagen.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded