Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Keith Haring & Reebok

Door Angelique op 24.03.2013

Fans van Keith Haring kunnen hun hartje ophalen bij Reebok. Zijn tekeningen de 'Antic Everyman', 'Barking Dog' en 'Radiant Baby' worden namelijk gebruikt voor de nieuwe Affili art collectie, na Basquiat worden dus ook Keiths tekeningen opgenomen in de collectie.

Keith was een Amerikaans kunstenaar die bekend werd eind jaren 70. Zijn werk wordt zowel pop-art als graffitikunst genoemd.

Zowel Andy Warhol als zijn vader waren een grote inspiratiebron. Hij stierf jammer genoeg in 1990, maar zijn tekeningen blijven voortleven; ze zijn nog steeds te bewonderen op vele tentoonstellingen, wereldwijd. 

Harings 3 iconen zorgen samen met speciale tekeningen en catchy kleuren voor unieke sneakers. De tekeningen passen perfect bij de sporty look van sneakers. De prints bestaan vooral uit primaire en enkele flashy kleuren als geel en turkoise.
Bij deze collectie vloeien high-end fashion en de kunst van artiest Keith Haring perfect samen.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded