Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kipling Super City Bag

Door Angelique op 23.03.2013

Goed nieuws voor de active girls & women onder ons! Kipling brengt een nieuwe carry-all bag uit: de Super City Bag... Super handig, multifunctioneel én waterproof. Een echte must-have

De tas is geïnspireerd op de futuristische scuba fabrics van de catwalks, de nummer 1 op vlak van utility kits en heeft ongelooflijk veel ruimte. De Super City Bag is sterk, licht als een veertje & ready for action when you are

Voor de essentiële tools van de 21st century woman zijn er uiteraard aparte compartimenten: van 1tje voor je paraplu tot een built-in laptopbescherming

Natuurlijk is deze tas niet enkel superhandig, maar ziet ze er ook nog eens geweldig uit! Verkrijgbaar in opvallend geel, roze, paars & floral combo maak je gegarandeerd een color statement... Ook kan je kiezen tussen nylon, satijn of leer. Een tas just the way you like it!

Carry around your whole life met deze supertas... En ben jij zo'n actieveling die naar school of werk fietst, dan zou dit wel eens je nieuwe buddy kunnen worden: nooit meer een doorweekte tas dankzij de waterproof Super City Bag!

Voor meer Kipling, check de website!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded