Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Converse All Star Well Worn Collection

Door Koen op 23.03.2013

Converse voorziet de beloved Chuck Taylors alweer van een nieuw kleedje deze lente! Deze keer geen leder of suède maar All Stars just the way we like them: well worn!

Iedereen houdt net dat tikje meer van z'n paar All Stars wanneer ze flink gedragen zijn. Vuil en zelfs versleten worden deze sneakers bijzonder voor de drager. Elke scheur, vlek en krabbel met stift draagt een herinnering met zich mee! De herinneringen aan all of the awesome times die erop beleefd zijn, maken ze proudly imperfect.

Maar zijn je eigen Chuck Taylors nu toch tot op de draad versleten, dan hebben we good news voor jou! De nieuwe Well Worn sneakers hebben een speciale behandeling ondergaan om zich alvast die geweldige versleten look aan te meten! Je moet dus geen risky business meer ondernemen om je All Stars just right te krijgen. De neus en zool zijn al voorzien van dirt!
Hier bovenop is er een premiumselectie met enkele gewéldige felgekleurde en verwassen sneakers, waarbij de zool ook is behandeld! 

Girly pastelkleurtjes, de classics of stoere studs? There's a Converse shoe for everyone!


All that's missing zijn nieuwe herinneringen, maar die maak je gewoon zelf... in je fabulous new Converse sneakers!

De collectie is nu beschikbaar en prijzen variëren tussen € 84,95 en € 99,95. Ik ren alvast naar de winkel voor mijn eigen paar!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded