Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Praise the lord for Holy Chillp

Door Koen op 22.03.2013

Sommige merken hebben het gewoon en in het geval van Chillp is dat: effortless cool. Wat ze ook maken, tees, sweaters of sloppy leggings, I want to have it allllll. Ken je Chillp nog niet? Lees dan razendsnel Planet Chillp: intergalactic tees.

Je voelt het aan alle collecties van Chillp: de underground vibe uit Amsterdam. Amsterdam is vrij, Amsterdam zegt "fuck you" en Amsterdam laat zich de les niet spellen. Chillp is alles wat deze vrije stad ook is. 

De nieuwe collectie van Chillp heet Holy Chillp. Het thema is tongue in cheek religion, dus denk aan kruisjes, kruisjes en nog eens kruisjes. Marko Krunic, een Siberische fotograaf die naam en faam maakt in New York, leende zijn artwork aan het duo van Chillp uit voor deze collectie. En dat loont de moeite! 

Ook het most wanted item van Chillp is terug: the signature Chillp sweatpants. Deze broek maakt de collectie helemaal compleet. De ontwerpers zeggen nu ook dat je voor het eerst kan spreken van een complete collectie. We can only agree. Klik snel snel snel door naar hun webshop, want hun items zijn limited edition, sooooo be quick

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded