Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Milla Jovovich & Tyson Ballou for Sisley SS13

Door Tiany op 22.03.2013

New YorkLoveMilla Jovovich. Tyson Ballou. Dé ingrediënten voor een geslaagde zomercampagne voor Sisley. Sisley gebruikt grootstad New York met al haar dromen als speelveld. In een suite in het hippe Meatpacking District ontplooit de gevarieerde wereld van de lovebirds zich voor de lens van Britse fotografen Sean en Seng.

Milla Jovovich is een actrice, zangeres én topmodel afkomstig uit Oekraïne. Op 11-jarige leeftijd werd ze ontdekt door genie Richard Avedon en een jaar later tekende ze haar eerste professionele modellencontract. Ze vertolkte toen ook haar eerste rolletje in 'Two Moon Junction'. Later stond ze op de covers van o.a. Vogue, FACE & Cosmopolitan.

Milla's lover in de Sisley campagne Tyson Ballou is een Texaans topmodel. Toen hij tekende voor IMG stroomden de jobs voor grote merken binnen. Hij sierde campagnes van o.a. Giorgio Armani, Jil Sander & Calvin Klein en kan dus nu ook Sisley aan zijn lijstje toevoegen!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded