Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beyoncé as Mrs. Carter in H&M

Door Michael op 22.03.2013

Awesooome! Grijphanden worden al gevormd en geldbundels worden al naar boven gehaald, maar het is nog iets te vroeg om alweer naar de winkel te lopen. Wees gerust, het wachten zal niet te lang hoeven duren, want deze zomer brengt H&M een nieuwe collab collectie uit.

Niemand minder dan zangeres en überdiva Beyoncé is het gezicht van de collectie. Queen B mag het dan wel druk hebben met repeteren en plannen van haar uitverkochte The Mrs. Carter Show World Tour, toch heeft ze nog tijd om mee te werken aan deze collectie. Want ja hoor, Beyoncé heeft de collectie mee helpen ontwerpen. Wil jij een stukje Beyoncé in huis halen? Wij alvast wel.

H&M en Beyoncé hebben zich laten inspireren door de 4 elementen: vuur, water, wind en aarde. Alle vrouwen worden vertegenwoordigd, waaronder ook zwangere vrouwen, want elke lady kan fierce and fablous zijn. Wat zal de collectie bevatten? Lichte jurken die door de wind wapperen, swimwear en nauwaansluitende bodycon jurken. Helemaal zomers en carefree dus.


The Mrs. Carter Show World Tour

"I've always liked H&M's focus on fun and affordable fashion. I really loved the concept we collaborated on to explore the different emotions of women represented by the four elements - fire, water, earth and wind. It was a beautiful shoot on a tropical island. It felt more like making a video than a commercial." - aldus Beyoncé

Natuurlijk hoort bij deze samenwerking ook een reclamecampagne. Het is opgenomen in de Bahamas (damn!) en bij het filmpje zal 1 van de nieuwe Beyoncés singles, Standing On The Sun worden afgespeeld. De single is trouwens een voorbode van haar gloednieuw album dat in april in de winkel zal liggen. De collectie met H&M kan je vanaf begin mei shoppen. Spannend!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded