Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vote vandaag op jouw favo rommelige kleerkast!

Door Koen op 21.03.2013

We voelden het vanmorgen al toen we opstonden: het is lente! Eindelijk! Tijd voor een nieuwe coupe, een nieuwe garderobe, een brede smile op je gezicht en laat ons eerlijk zijn… ook dringend tijd voor een grondige lenteschoonmaak!

Gisteren konden jullie je inschrijven voor onze geweldige “Win een lentemake-over voor je kleerkast”-wedstrijd en vandaag staan de beste en meest rommelige inzendingen online. Geen reden voor schaamte, want ach... girls will be girls!

En nu is het aan jullie! Surf snel naar onze Facebook-pagina en stem op diegene die volgens jou onze lentemake-over het meest verdient. Snel snel, want stemmen kan alleen vandaag! Trouweeeens... Elke stemmer maakt zelf ook kans op een bon van € 50 bij HEMA!! Hallo, eigen lenteschoonmaak! (Of truckloads nagellak, dat mag ook.)

Wie vanavond om middernacht de meeste stemmen heeft verzameld, krijgt morgen bezoek van ons totally ab fab lenteschoonmaakteam! Vote vote voteeeee!

page loaded