Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sasha Spielberg voor House of Harlow

Door Catherine op 21.03.2013

Als rock 'n' roll royalty kent Nicole Richie het belang van een goede achternaam. Ze koos er dan ook een hele bekende uit ter promotie van haar collectie Winter Kate, onderdeel van label House of Harlow 1960.

In de nieuwe zomercampagne, mét bijbehorende video, niemand minder dan Sasha Spielberg. Jep, dochter van.

Sasha (22) is gelukkig gezegend met minder voorhoofd & meer elegantie dan papa Steven. En de Hollywood heiress wil duidelijk haar eigen ding doen. Ze blijft vooralsnog ver weg van de regiestoel & zingt in haar eigen band, Wardell.

Ook in het campagnefilmpje voor Winter Kate horen we Sasha neuriën. Lichtelijk irritant, maar de kleren zijn wél leuk. Typisch Richie, dus beetje boho, beetje 60's, beetje romantisch, you know the drill.

Over de keuze voor Spielberg vertelde Nicole: 

Sasha truly embodies the Winter Kate and House of Harlow 1960 girl. Someone who is confident and fun, yet still a bit reserved and elegant.

Dus check it out!

De collectie is online te koop op de website van House of Harlow.

page loaded