Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DIY with Manice

Door Tiany op 21.03.2013

Voor degenen die Manice nog niet kennen, het Belgische merk staat vooral bekend voor z'n innovatieve do-it-yourself jurkencollectie Mosaïques. Je kan  - nu ook online - je eigen cocktailjurk ontwerpen. Zowel kleur en snit kan je aanpassen naar jouw smaak én, très importante, dat alles voor een voordelige prijs. Achteraf kan je zelfs de snit nog wijzigen, zodat je een totaal nieuwe jurk kunt dragen voor een andere gelegenheid. With Manice, everything is possible! Dus werd het hoog tijd dat Belmodo eens een kijkje nam in de wondere wereld van Manice.

Achter het merk staat handelsingenieure Charlotte Boute. Na talrijke aanvullende opleidingen bij verscheidene modeontwerpers als Elvis Pompilio besliste ze om haar eigen lijn op de markt te brengen. Et voilà, in 2008 Manice was born. En Manice is een beetje de vreemde eend in de bijt in de modewereld, wat de fashion show dan ook uitstraalde. De show vond plaats in het circus - very special -, dus de avond startte al met grootse verwachtingen. En deze werden zeker ingelost. Het was een wervelende voorstelling, waarbij mode naadloos afgewisseld werd met spectaculaire circus acts. Geen betere manier om de nieuwigheden van 2013 voor te stellen natuurlijk. 

Wat zijn die nieuwigheden nu precies? Wel, Manice is proud to present de nieuwe MosaÏques accessoire-collectie en de bruidssuite collectie. Ook nieuw vanaf dit jaar is de Manice e-shop waar service en technologie hand in hand gaan. Online shoppen was nog nooit zo gemakkelijk. Én als het kleedje niet goed zit, kan je het dicht bij huis laten retoucheren. Quick and simple!

Problemen om het juiste accessoire te vinden bij de juiste outfit? No problemo voor Manice. Zij bieden nu de mogelijkheid om je eigen accessoires te ontwerpen: kleur, snit, variaties, etc. Hiervoor hoef je niet diep in je portemonnee te duiken. Je kan ze creëren volgens je eigen budget én zonder enige aankoopverplichting, we like! En the really nice thing is dat de accessoires perfect gestyled kunnen worden volgens je favo Manice dress

Een andere nieuwigheid is de bruidssuite collectie. In slechts enkele clicks kan je de jurken van je bruidsmeisjes en -kindjes ontwerpen volgens het thema van je huwelijk. Ook je eigen bruidsjurk kan je ontwerpen in de nieuwe e-shop. Dankzij de Mosaïques-collectie kan elk bruidsmeisje haar eigen stijl behouden, zonder uit de toon te vallen. De accessoires kan je meteen samenstellen en aanpassen aan het thema. Manice is clearly a star on the rise!


 

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded