Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clarks x Eley Kishimoto

Door Michael op 21.03.2013

Schoenen heb je nooit te veel. Vraag het aan elke fashionista die je op straat tegenkomt en dat is het antwoord dat je zal krijgen. Belmodo addicts love them just as much en daarom zijn we enorm blij met de samenwerking in schoenenland tussen schoenengigant Clarks en het Britse merk Eley Kishimoto. Sounds exciting? Yes it is!

Voor deze collab heeft het duo 9 paar schoenen ontworpen. In tegenstelling tot andere collaborations die er al geweest zijn, kunnen we van hier ook echt van een samenwerking spreken.

De collectie heeft enkel 3 modellen van schoenen: de sleehak ('Scent', € 129,95), de pump ('Ancient', € 119,95) en de desert boot (€ 149,95), aka de geliefde klassiekers van het schoenenbedrijf. De desert boot werd 60 jaar geleden ontworpen door Clarks & is nog steeds een terugkerende trendTake it or leave it!

Als inbreng verzorgt Eley Kishimoto de prints van de schoenen. Voor de samenwerking werden 3 grafische prints ontworpen met telkens 2 kleuren: zwart-wit ('Flash'), rood-roze en geel-blauw ('Colourboy'). Zoals we gewoon zijn van Eley Kishimoto zijn ook deze prints loud and fabulous. Op schoenen zijn het dan ook echte attention grabbers.

Nu nog wachten tot de wind en regen verdwijnen en dan ben jij ready to stomp the streets with these babies. Je kan ze alvast bestellen terwijl je wacht op de zon. Waar? Op de officiële webshop van Clarks.

Naar welk model en welke print gaat jouw voorkeur uit?

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded