Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stemmen winnen, naar prijsje dingen

Door Michael op 20.03.2013

Zoals je als trouwe Belmodo fanatic al eerder kon lezen in het artikel Reimagine The Everyday Design Challenge, lanceerde modeketen C&A aan het begin van dit jaar nog een wedstrijd voor jonge designers: de Reimagine Design Challenge.

Zoals we al langer wisten, is de Belgische finalist Tom Van Der Borght, een creatieveling met eigen label. Voor de challenge ontwierp hij een hoofddeksel met aansluitende bril, volledig gemaakt uit vorken en messen. Als aanvulling maakte hij ook een outfit die volledig aansluit bij zijn persoonlijke stijl: gekker dan gek and full of prints.

De prijs die hij in de wacht kan slepen is niet voor zichzelf bedoeld, maar voor een ander project. Hoe dan? Wel, de winnende designer krijgt maar liefst € 100 000,- die hij kan uitgeven aan een zelfgekozen project voor beginnende talenten. Alstublieft zeg!

Zijn deel is al gedaan, nu is het de beurt aan het grote publiek om zijn bijdrage te leveren. Nog tot donderdag 28 maart kan je stemmen op jouw favoriete finalist... maar we weten allemaal dat dat Tom Van Der Borght is... Wil je de creatie in levende lijve bekijken, dan kan dat ook! Ga als de bliksem naar de Antwerpse Meir en in de vitrine van de C&A vind je zijn outfit. Die staat er nog tot en met vrijdag 12 april.


Tom Van Der Borght en zijn ontwerp op de Meir in Antwerpen.

Wil jij de creaties bekijken en stemmen op jouw favoriet? Ga dan naar de Facebookpagina van C&A. But no worries, want tot nu toe heeft Van Der Borght een grote voorsprong op de andere designers. Deze Belg is goed bezig.

Voor nog meer informatie kan je terecht op de websites van Tom Van Der Borght en C&A.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded