Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Strangers have the best candy by Titi + The German Kid

Door Angelique op 19.03.2013

Titi en haar alter ego 'The German Kid' aka Titi + TGK brengen een nieuwe SS collectie uit. Net als haar muze, gebaseerd op de Duitse anti-modecultuur, trekt ze zich niets aan van de trends en hypes die door fashionista's worden opgelegd. 

Benieuwd of deze collectie, net als de vorige, totally bananas is? 

Strangers have the best candy is een collectie die draait rond vrijheid; peace, love & rock-'n-roll! Helemaal perfect voor een zomers festivalletjeMaar Titi zou Titi niet zijn, moest het gevaar van de evil dark side niet op de loer liggen... Strangers have the best candy is een collectie gebaseerd op tegenstellingen: zeemzoete pastelkleurtjes vs. zwart, romantiek vs. rebellie en individualisme vs. de kuddegeest. 

De collectie bestaat uit haar iconische T-shirts, totes en accessoires. Of course niet zonder de nodige fringes, kant en black & white combo's. 1 ding is zeker: 'less is more'  is geen spreuk die van toepassing is op de designs van Kristien Follon.



The Lace Back en The Back Piece houden het midden tussen een top en een ketting. The Lace Cape is dan weer een cape gemaakt uit verschillende soorten kant. De gehaakte stukken zijn totally handmade by Studio Titi. Als variatie op de must-have Braid Necklace werd dit seizoen The Eagle Bird Necklace uitgebracht. 

Liesje Reyskens deed het plaatje kloppen door 'coucou' foto's te nemen die perfect passen bij Titi's fashion sense. Naast Kristiens samenwerking met Liesje, maakte ze ook een protest song samen met de CandleBags, die live te horen waren tijdens de collectiepresentatie. 

We love de pastelkleurtjes en statement necklaces, Coachella, here we come!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded