Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sonia Rykiel gives a glimpse of FW13

Door Michael op 19.03.2013

De zomer staat voor de deur maar de modewereld kijkt natuurlijk weer een seizoen vooruit. Sonia Rykiel stelt haar pre fall/winter 2013 collectie voor, zowel voor Sonia Rykiel als voor Sonia by Sonia Rykiel. 2 collecties om van te smullen! 

Beide collecties zijn weer helemaal volgens de trends van het moment: black & white, mannenpakken, metallics, verschillende tinten rood en dierenprints. Sonia Rykiel zet alle trends op een rijtje. Erg mooi, klassevol & elegant... comme toujours!

De silhouetten variëren van sexy tot mannelijk en van chic tot casual. Mannelijke pakken, korte jurkjes, oversized jassen en speelse T-shirts. Het is een vrolijke melting pot van verschillende stijlen die ons helemaal hebberig maakt. Wie heeft er zin in de zomer? Nah, geef mij al maar deze FW collecties! 

We moeten wel toegeven dat er weinig kleur te bekennen valt in beide collecties. Where are those vibrant colors, Sonia? De iconische strepen vinden we wél terug in enkele stukken, maar over het algemeen is het toch black and white wat de klok slaat. 

In de jongere Sonia by Sonia Rykiel collectie spotten we Franse quotes op girly T-shirts. Totally Sonia Rykiel. Dit geeft de sportieve shirts meteen een chique uitstraling. Combineer het T-shirt met een cosy broek in een zachte stof: een speelse outfit voor een instant happy feeling

De enige kleuren die we spotten zijn marineblauw en bordeauxrood. 2 trendkleuren die mooi met elkaar matchen maar ook afzonderlijk in complete outfits worden gebruikt. Bordeaux from head to toe

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded