Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opening Ceremony x Spring Breakers

Door Aline op 19.03.2013

Yet another good reason to move to New York... 

1 van de winkel der winkels in Nueva York is zonder twijfel Opening Ceremony, deze multibrand store is een must-visit voor elke fashionista.

This Spring sloegen costume designer Heidi Bivens & OC de handen in elkaar om een collectie te ontwerpen geïnspireerd op de controversiële film Spring Breakers


De film én de collectie worden gelauncht in de US of A op vrijdag 22 maart. De collectie belichaamt de girls gone wild spirit uit de film en bevat spring break essentials als handdoeken, hoodies, geprinte bikini's,... Dit alles overgoten met een flinke portie neon en customized graphics.

In de collectie zitten ook matching sweats & reversible jerseys, om ze een extra touch te geven, creëerden de Opening Ceremony peeps een logo voor elk van de hoofdrolspelers van de film. De 4 college girls worden vertegenwoordigd door een paar groene dolfijnen, een roos marijuana blad, hot pink ijsjes & een inverted paars kruis. James Franco, anders pretty hot, in deze film net iets minder aantrekkelijk, wordt afgebeeld door een glow-in-the-dark alien

De Opening Ceremony Spring Breakers collectie wordt gelanceerd bij Opening Ceremony New York & Los Angeles op vrijdag 22 maart 2013, vanaf vrijdag 5 april is de collectie ook beschikbaar bij OC in Londen & Tokyo.  

Hieronder reeds een klein voorsmaakje van de girls gone wild spirit... 

Spring Break Forever Bitches!

page loaded