Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

House of Dagmar FW13-14

Door Tiany op 19.03.2013

House of Dagmar heeft al enkele seizoenen zijn weg naar onze kleerkast gevonden. Al is het net iets te vroeg om al aan volgende winter te denken, je kan nooit snel genoeg aan een verlanglijstje beginnen. House of Dagmar kiest volgende winter voor warme kleuren als cognac en aubergine, maar er is ook veel wit, forest green en zwart. Just our cup of tea!

Typisch Zweeds, maar met het nodige aantal prints, interessante knits en fur. Krachtige, masculine looks maar de kanten details, smocking en bont zorgen voor de vrouwelijke toets. De cuts zijn geïnspireerd op de Renaissance. De mouwen zijn volumineus, de cuffs zijn smocked en de ritsen bestaan uit zwart metaal.
House of Dagmar FW13-14 @ Stockholm Fashion Week

So ladies, maken jullie volgende winter een plaatsje vrij in jullie kleerkast voor 1 van deze stuks? 

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded