Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VOGUE Nederland 1st Anniversary!

Door Koen op 18.03.2013


Foto: Reinier van der Aart.

Go Vogue! It's ya birthday! De eerste verjaardag van Vogue Nederland werd op donderdag 14 maart 2013 in style gevierd in het Lobster House in Amsterdam. Dat werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een real Vogue fashion factory! Naast de Vogue crew, waren er heel wat gasten uitgenodigd uit de fashion- en artindustry, zoals Anna Drijver, designers Jan Taminiau & Mart Visser en Giel Beelen.

Geen verjaardag zonder taart! In het verjaardagsnummer vind je o.a. interviews met Karl Lagerfeld, Anouk, Marte Mei van Haaster en Erwin Olaf. Het must-have nummer wordt gesierd door Model Milou van Groesen, die haar persoonlijke visie op de zomertrends vertelt! Verder vind je de nieuwe in's in de fashion industry en een behind the scenes reportage over Amsterdam Fashion Week!

Natuurlijk mogen de cadeautjes niet ontbreken! Iedere Vogue-lezer wordt verwend met een Chanel Le Volume mascara bij het verjaardagsnummer! Dat is vanaf woensdag 20 maart te verkrijgen voor € 5,95 ! WIj gaan hem alvast halen!

Check hieronder ook de video van 1 jaar Vogue Nederland!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded