Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Travel in style met Esprit

Door Koen op 18.03.2013

Winter, move over, wij zijn volledig klaar voor een nieuw seizoen vol avontuur, happiness & sunshine. En laten dat nu net de kernprincipes zijn waarop de nieuwe collectie van Esprit gebaseerd is.

Esprit is on a roll. Na een geslaagde campagne met Gisele Bündchen wisten ze deze keer niemand minder dan Dree Hemingway (jep, kleindochter van dé travelexpert Ernest) en topmodel Liu Wen te strikken. Hun glamour-gehalte, gecombineerd met een easy-going kledingstijl, past perfect bij de laidback chic die Esprit heet.

Wij hadden het geluk deze 2 fabulous ladies begin februari al te mogen volgen tijdens de campagneshoot (het verslag daarvan en exclusieve backstage foto’s vind je hier) en de collectie ligt nu ook in de winkelrekken!

De uiteindelijke collectie is er 1 die volledig draait om stijlvol comfort. Esprit maakt nonchalante kleren die jou deze zomer, dankzij hun goede kwaliteit en een chique touch, moeiteloos van romantische stadswandeling naar fancy bar brengen.

Denk daarbij aan mooie, natuurlijke materialen - die trouwens afkomstig zijn van over de hele wereld - en een combinatie van aardekleuren met fellere, exotische tinten. Voor wie op zoek is naar goeie basics met een twist, een nonchalante blazer of een flirty shortje, is Esprit deze lente definitely the shop-to-check!


De accessoires van Esprit zijn ook dit seizoen weer de moeite waard. De mooie metallic tassen & hippe hoeden kunnen tellen als waar fashion statement en een subtiel accent, als een metallic riempje, frist elke saaie outfit meteen op.

Ook voor de mannen biedt Esprit weer de ideale kleding voor een zorgeloze zomer. Gekleurde truien met de kwaliteit die we van Esprit gewend zijn, casual overhemden die zich perfect lenen tot opgevouwde mouwen en mooie broeken in felle kleuren: geen enkele reden waarom je (eventuele vakantie-)lover en jij er deze zomer niet stralend uit zouden zien!

1 ding weten wij zeker: alle vereisten voor een mooie zomer zijn nù al aanwezig. Het is alleen nog wachten op some sunshine, lame!


Omdat wij nu al ongeduldig zijn, stelden wij alvast onze favoriete outfit uit de collectie samen! De strepenrok is classy and chic en het horloge zorgt samen met de metallic handtas voor de finishing touch! Shop de outfit nu online of in een Esprit-store! Enjoy...

page loaded