Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mis-en-Plis SS13

Door Michael op 18.03.2013

Mis-en-Plis, het merk van de Gentse modeontwerpster Laurence Vlerick, stelt zijn SS13 collectie voor. Het merk ontstond zo'n 8 jaar geleden, met de kenmerkende A-lijn rokjes. Sterke kleuren, an eye for detail en een frisse look: Mis-en-Plis was geboren. Mis-en-Plis is op en top Belgisch en staat voor eerlijke & duurzame mode. 

Het merk bleef groeien en took the jump: een tweetal jaar geleden werd een eigen store geopend in de Hoogpoort in Gent (lees er meer over op Belmodo), de webshop werd gelanceerd en het merk hangt in de rekken van lots of other stores. Ook de collectie bleef niet beperkt tot de signature A-lijn rokjes. Deze kregen gezelschap van hippe broeken, feminine jurken, tops en jassen. 

De lente- en zomercollectie 2013 wordt gekenmerkt door zachte & warme tinten. Een zomers gevoel comes to mind wanneer je de collectie ziet. Zonnige dagen op een exotische bestemming, here we come...

De kleurrijke collectie is nu verkrijgbaar in de vernieuwde winkel in Gent.

Mis-en-Plis vind je ook bij Hippo! Royale in Leuven, De Karavaan in Oostduinkerke, Prinses op de erwt in Antwerpen, Drôme in Herselt, Room 17 in Hamme, Subtiel in Halle en Twiggy in Gent. 

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded