Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

CFDA Award binnen handbereik voor Tim Coppens!

Door Angelique op 18.03.2013

Wat de Oscars voor Hollywood & de movie industry zijn, betekenen de CFDA Awards voor de fashion industry! Elk jaar zet de Council of Fashion Designers of America, die bestaat uit modeontwerpers, stylists, journalisten & retailers, verschillende Amerikaanse fashion designers in de bloemetjes voor the blood, sweat & fashion tears die ze het afgelopen jaar geleverd hebben. 

Ook aanstormend talent wordt in de spotlight geplaatst door de CFDA, met de Swarovski Award. Het is net voor deze award dat fellow Belgian Tim Coppens genomineerd is! Born & raised in Belgium, verblijft deze American favorite al ruime tijd in de Verenigde Staten. Sinds 2 jaar heeft hij een eigen collectie, die bijzonder goed in de smaak valt...

Tim Coppens wil met zijn collecties een beeld brengen van een moderne man. Hij speelt met heel precies maatwerk. Klassieke stoffen worden gecombineerd met nieuwe en innovatieve materialen. Wij zijn alvast enthousiast!

Dat Mister Coppens goed bezig is, wisten we eigenlijk al langer. Vorig jaar won hij nog de Ecco Domani Fashion Foundation Award voor Beste Mannenmode. Daar kan je alles over lezen in het Belmodo artikel Tim Coppens valt in de prijzen.

Voor de uitreiking van de awards is het nog even wachten tot maandag 3 juni 2013. In de tussentijd kan je uiteraard alle genomineerden bekijken op de website van de CFDA... En niet vergeten: fingers crossed voor Tim Coppens!

Met medewerking van Aline Erauw. 

page loaded