Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WE are one this summer!

Door Koen op 17.03.2013

Bij WE staat deze lente en zomer de groep centraal: elke persoon uniek, maar nog sterker allen samen. Een soort ‘WE are one’ motto. Wij vinden de campagnefoto’s ronduit fantastisch: persoonlijk, levendig en vooral heel echt. Daar houden we van bij Belmodo.

Fotograaf van dienst is Philippe Vogelenzang. Hij gebruikt mode in zijn foto’s om nieuwe identiteiten te creëren. Hij geeft er de voorkeur aan om mensen te fotograferen hoe ze zijn of net hoe ze zouden kunnen zijn. De campagne straalt een en al gezelligheid uit: 1 grote, toffe en gelukkige bende. WE is er voor iedereen, jong of oud, man of vrouw, dik of dun, ernstig of fun.

Net als de groep, worden ook de verschillende stukken uit de lente- en zomercollectie gemixt -it’s all about mixin’ & matchin’ this spring! De kleurrijke collectie wordt aangevuld met goede basisstukken als jeansbroeken en blazers. De skinny jeans is er niet enkel in blauw, maar ook in een overvloed aan andere kleuren. Een ideaal combineerbaar stuk dus.

WE levert de perfecte ontwerpen aan, zodat iedereen zich volledig kan laten gaan en zijn eigen ding kan doen. Klassiek met een twist? Check. Trendy? Check. Casual chic? Check.

Ohja, en van deze boys zijn WE al helemaal zot... wink

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded