Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Launch H&M x Brick Lane Bikes

Door Tiany op 17.03.2013

Biker boys zijn al enkele jaren hot op modeblogs. Ook H&M heeft dat goed begrepen & brengt daarom samen met Brick Lane Bikes een nieuwe capsulecollectie uit. H&M x Brick Lane Bikes straalt de spirit van het moderne urban cycling uit. Dankzij de veelzijdigheid kunnen city bikers de kledij zowel op als naast de fiets dragen.

Bij deze collectie werd geen enkel detail over het hoofd gezien. De jas is bijvoorbeeld gemaakt uit waterafstotend & ademend materiaal met ventilatieopeningen onder de mouwen en naden. Erg multifunctioneel want door de langere snit en de riemen achteraan kan hij ook als rugzak gebruikt worden. De T-shirts hebben dan weer zakken op de rug en de broeken reflecterende naden.

De collectie is hip, mooi, innovatief, functioneel én duurzaam. Daar bovenop bestaat ze uit biologisch katoengerecycleerd polyester en gerecycleerde wol

Om het plaatje volledig te doen kloppen, vond de launch van de collectie plaats in de Fixerati Concept Cyclery Shop in de hippe Edelknaapstraat in Brussel. De collectie hing er mooi tentoongesteld tussen de banden en fietsen.

Om het geheel wat minder sporty en hipper te doen ogen, werden de lichten gedimd en werd er hier en daar een old school granny carpet toegevoegd.
De collectie doet wel degelijk zijn werk op én naast de fiets. Alle stuks werden uitgetest door het Brick Lane Bikes team in the streets of London. De collectie is wereldwijd te koop in 180 winkels.


Wij zijn al helemaal verkocht, wat denken jullie? 

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded