Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Custom made is great!

Door Michael op 17.03.2013

Custom-Made-Is-Great-Belmodo.tv-5

DIY or custom made items, we love them all. Vooral wanneer je volledig zelf mag kiezen hoe iets eruit ziet. Adidas springt ook mee op deze trend, want vanaf nu kan jij je eigen custom made Adidas eyewear laten maken voor slechts € 99,-.

Zoals dat bij elke custom made website gaat, kan je de jouw Adidas zonnebril volledig pimpen naar gelang je eigen style. Waarover kan je zelf beslissen?

Ten eerste kies je hoe het montuur eruit ziet. Rechthoekig, iets ronder of cat eye. Met of zonder frame onder de glazen? Ook dat kies je helemaal zelf. Nadat je het frame hebt gekozen, is het tijd om kleuren te kiezen. Dat kan door op de bolletjes te klikken die je op de bril ziet staan. Daarna klik je op het kleurblokje naar wens et voilà. Like magic verandert de bril op je scherm van kleur. Ga zo door tot je tevreden bent met het resultaat. 

No time to rest though, want dan moet je je bril nog bestellen. Aan de rechterkant van het scherm staat jouw customize id code. Die heb je nodig om een bestelling te plaatsen. Dat kan trouwens op 2 manieren: online of in jouw dichtsbijzijnde Adidas winkel. Voor beide opties heb je je persoonlijke code nodig. Schrijf die op en ga ermee naar een Adidas store. Daar zullen medewerkers je verder helpen. Easy!


Heb je toch nog twijfels over je bril omdat je niet weet of hij je wel zou staan? No worries, want op de website kan je overgaan op de zogenaamde switch mode. In switch mode wordt je webcam gebruikt. Je plaats je hoofd dan in de uitlijning die je op het scherm ziet. De pijltjes wijzen in de richting waar je je hoofd naartoe moet bewegen. Looking good, my friend. You must be a model.

En voor de echte die-hard fans is er ook een share-knop. Show your Facebook friends what's up, holla!

Ik mocht zelf een custom made Adidas zonnebril samenstellen. Omdat opvallende kleuren en fluo hot blijft deze zomer ging ik voluit voor groen & geel

De manier hoe je deze zonnebril kan samenstellen is uiterst makkelijk. Je surft gewoon naar de website en kiest best als eerste de vorm van je zonnebril. Nadien kan je héél makkelijk de verschillende onderdelen kiezen en van een kleur voorzien. Het aanbod aan verschillende kleuren is groot en je kan er voor iedereen wel wat in vinden. Wil je iets meer opvallends of toch iets rustiger qua kleuren, no worry want je kan very easy alles uitproberen.

Heb je jouw design samengesteld? Dan kan je via jouw camera de zonnebril écht op je neus zien. Opgelet bewegen is toegelaten, want je de zonnebril draait perfect mee op je hoofd. Je kan op elk ogenblik alles wijzigen tot je de perfecte sunglasses hebt waar jij mee wil schitteren. 

Perfect materiaal voor boys & girls. In slechts enkele minuten creëer je jouw eigen sunglasses. Uniek & gepersonaliseerd én bovendien ook perfecto om als cadeau te geven.
Wil je zelf je eigen Adidas bril ontwerpen? Ga dan naar de customize website van Adidas.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded