Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Suits by Roger Elsten

Door Koen op 15.03.2013

Ladies, zijn jullie ook zo gek van mannen in pak? Meet The Suits! Dit jonge merk is van de hand van Roger Elsten. Hij maakt pakken voor de man die weer goesting heeft om een kostuum te dragen. Just because it's coolMister Elsten heeft zo zijn eigen visie als het op pakken aankomt. Ze moeten clean, fitted en rock & roll zijn. Dat is er dan ook aan te zien. Geen overbodige stiksels, slanke revers en een zeer sexy fit. Daar bovenop zijn ze nog eens erg comfortabel. Er wordt namelijk enkel gewerkt met stoffen waarin stretch verwerkt is. 

Antwerpen is als stad heel belangrijk voor The Suits. Het bedrijf is er niet alleen gevestigd, maar wil de mode die Antwerpen ademt, ook overbrengen naar hun kleding. De Antwerpenaar is dan ook de voorbeeldman waarvoor de kostuums gemaakt worden.

Elsten is goed bezig! Ondanks dat The Suits nog maar sinds januari 2012 bestaat, wordt het label tegenwoordig al verkocht in Firenze, München, Amsterdam en Tokyo!

In België vind je het merk bij Graanmarkt 13 in Antwerpen, Obius in Gent en Balthazar in Brussel. Zeg maar tegen de boyfriend of hubby dat hij al een pak van The Suits heeft voor € 450,- tot € 600,-.

page loaded