Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

TGIF mood

Door Bieke op 15.03.2013

Yepla, alweer een fashionable werkweek voorbij, alweer tijd voor een relieving TGIF zucht en dé social media hashtag van de dag. TGIF, oftewel Thank God It's Friday, is niets nieuw onder de zon en - voor zij die nog niet op de hoogte zijn - is een manier om een mooie portie joy te uiten omdat het weekend eraan komt. En dat allemaal op het intergalactische www.


Nu, how do you express your TGIF mood? Naast het uitkijken naar een apéro'ke hier en hapje daar met de friends, de nodige beautysleep en een vertaling van de Friday in een casual jeans x Converse outfit, heb ik op de TGIF-dagen een onbegrijpelijke urge om een fashionably wanted post-it lijstje aan te maken voor het weekend van start gaat. Owww yes, en dit elke single week opnieuw, met als resultaat: een volgeplakte koelkast met gele sticky notesMeet mijn going bananas lijstje van week 11, accessories overload:

1. Een mooie shiny iPad hoes van Stella McCartney. Online te koop bij Net-a-porter.
2. Mijn favo Komono bril, hupla ready for a sunny weekend! Online te koop bij Komono.
3. Happy Socks om het weekend op kousenvoeten in te zetten. Dit schoon gerief kan je online kopen op hun site.
4. K.Jacques sandalen om - momenteel nog - naar te staren en wachten tot de sneeuw voor de zon verdwijnt. Te koop online bij K.Jacques
5. Een elegant Monsieur Jean Yves vlinderdasje om de BF stylish te doen verschijnen op dat 1ne black tie feestje zaterdagavond. Meer van dat moois op de e-shop van Monsieur Jean Yves.
6. Marni statement necklace. Past perfect bij mijn Friday dinner outfit. Online te shoppen via Farfetch.
7. En de PS11... tjah, omdat ik hem gewoon ooit in mijn kast wil/moet hebben. Buy or don't buy?

Ppsstt, numero 1, 5, 6 en 7 brands zijn ook offline te koop en dit bij Gentse hotspot Rio. En watch it, want binnenkort (lees: vanaf de wintercollecties in store komen) kan je bij Rio ook Valentino shoppen!

Aaaah, don't we all love Fridays?

page loaded