Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

G-Star Elwood Limited Edition by Skrillex

Door Michael op 14.03.2013

Amerikaanse producer Skrillex leende onlangs al zijn magic touch aan G-Star. Toen in de vorm van muziek voor de videocampagne 'The Art of RAW'. Deze keer kondigt het merk een nieuwe samenwerking aan: de G-Star Elwood by Skrillex in limited edition!

Geen muziek by Skrillex, maar ontwerp this time around. De producer heeft dan ook een creatieve geest die verder rijkt dan muziek, hij heeft belangstelling voor het maken van prints & art.

Dit talent zette hij aan het werk, met als resultaat een eigen interpretatie & exclusief ontwerp van zijn favorite denim, de G-Star Elwood. Het is een super slim geworden, door Skrillex toepasselijk de 'Illwood' genaamd. 

De Illwood is een beetje meer 'minimal', donkerder, zwarter en smaller. - aldus Skrillex -

Oog voor detail is duidelijk Skrillex' strong suit. Tot de designkenmerken van de unisex Elwood behoren namelijk blinde naden, leren afwerking op de zakken & het hielstuk, een 'Ill'-logo op de coin pocket & achterzakken en de binnenkant wordt gesierd door illustraties van diepzeedieren, met de hand getekend door Skrillex himself

De G-Star Skrillex Illwood Limited Edition is wereldwijd verkrijgbaar vanaf morgen, vrijdag 15 maart 2013, in 12 geselecteerde G-Star winkels. 

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded