Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designer Days Gent: do the City Trail!

Door Angelique op 14.03.2013

Attention designer peeps! Zoals je op Belmodo al kon lezen, komt Designer Days Gent: the City Trail dichter en dichterbij! Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2013 is Gent hét fashion mekka bij uitstek, dus zet maar al een giant stip in je agenda!

3 dagen lang kunnen designer lovers & fashionistas hun hartje ophalen bij de allerleukste hebbedingen en unieke fashion items. De coolste fashion & design stores zetten hun deuren wagenwijd open en zorgen ervoor dat jonge designers hun talent kunnen showcasen én verkopen. Enkele shops die meedoen aan DDG: Black Balloon, La Fille d'O, Café Costume, Think Twice, just to name a few... De 2de editie van DDG is dit jaar een beetje anders, want ook rasechte Gentenaars stellen hun woonkamer open voor jong talent. De shops en woonkamers maken allemaal deel uit van Designer Days Gent: The City Trail


Op de website van Designer Days Gent kan je een handig stadsplan downloaden, zodat je zeker niet verloren loopt in al die fabulousness. Wil je weten welke shops deel uitmaken van The City Trail? Check dan zeker de Designer Days Gent Facebookpagina.

Dus trek je makkelijkste (en toch fashionable) schoenen aan en ontdek op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 maart de Designer Days Gent: The City Trail

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded