Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vote op jouw favoriete Belmodo & Hampton Bays stylist(e)!

Door Bieke op 13.03.2013

Hey Belmodo lovers! Zoals jullie begin maart spotten, ging de Hampton Bays & Belmodo style battle van start op Belmodo! Even een kleine refresh: Belmodo en Hampton Bays gaan samen op zoek naar een talented stylist(e) om samen met Tiany Kiriloff de FW2013 campagne van Hampton Bays te stylen! Ronde 1, waarbij iedereen met een neus voor fashion zich kon inschrijven, werd met glans afgesloten. And now it's time for round 2! Uit alle inschrijvingen werden de top 5 stylish profiles gekozen. En ja hoor, deze 5 fashionista's schitteren nu op Facebook en staan te popelen om jouw stem te ontvangen! 

Maar eerst... meet the lucky 5 (v.l.n.r.): Anouk Lannoo (23), blogster van Anouk meets Fashion, heeft al een mooie stage bij Natalie Joos op haar fashion palmares staan in the big apple, is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en gaat gewoonweg geen enkele uitdaging, noch combo uit de weg. Ines Rombouts (22) is gek op mixing & matching en kan niet zonder een overdaad aan kleur, van het verven van haar haar in verschillende kleuren, tot het gebruik van verschillende tinten in haar eigen collectie Must Have

Nico Molenschot (22) is de enige lucky guy die geselecteerd werd. Next up is Fran Labarque (22), studente, freelance styliste en in staat om de wereld very fashionable te veroveren. Last but not least hebben we Amanda van Effrink (21), freelance styliste, trendwatcher bij Fashionchick.nl en blogster van Follow The Glitter. Watch it, this girl is fashion all the way! 


Et voilà, de 5 favorieten werden geselecteerd en nu aan jou de keuze! Wie moet volgens jou de Belmodo & Hampton Bays style battle winnen? The ball is in your court! Vote op jouw favoriete kandidaat op de Hampton Bays Facebook pagina en beslis mee wie samen met Tiany de FW2013 Hampton Bays campagne mag stylen. De foto met de meeste votes, gaat op pad met Tiany en wordt bedolven in de Hampton Bays world... Get ready to rumbleeee!

page loaded