Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Saturday Morning with Marni

Door Aline op 12.03.2013

Zaterdagochtend is niet zomaar een (vervelend) tijdstip in de week. Neen, het is vanaf nu ook de naam van de nieuwste capsulecollectie van het Italiaanse Marni

Yep, Saturday Morning is een deel van de Marni Summer Edition 2013, waar loungewear en outerwear elkaar ontmoeten. Denk oversized shorts & trousers, wijde rokken & tops, clean cut shirts, flashy k-ways en comfy sandals

Deze mini-collectie is in feite een collab met de Nederlands artiest Rop van Mierlo.

Hij tekende wazige vormen van dieren, die gebruikt werden als print. Een ezel, een papegaai, een tijger en een struisvogel werden exclusief voor Marni ontworpen en zijn de opvallende prints op de t-shirts & blouses. (Weg met de Kenzo tijger, geef mij maar de Mierlo tijger!)

De Marni peeps omschrijven de collectie zelf als volgt: "A twist of masculine shapes & feminine ease," dus het beste van beide werelden als we hen mogen geloven... And you should know: I'm a believer when it comes to Marni!

De capsule collab Saturday Morning is momenteel verkrijgbaar op de e-shop van Marni en op 's werelds bekendste multibrand e-shop: Net-à-Porter

page loaded