Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ti Sento Portofino Collection SS13

Door Tiany op 11.03.2013

Ti Sento staat voor elegante en tijdloze sieraden die bij elke fashionista passen. Voor de lente- en zomercollectie 2013 diende het Italiaanse badplaatsje Portofino als inspiratiebron. Living the good life in een prachtige omgeving en een zalig mediterraans klimaat, we can see why Portofino zo aanlokkelijk is!

Topmodel Michelle Buswell is ook dit seizoen gezicht van de campagne. Zomergevoel ten top én wij hebben de exclusieve behind the scenes beelden... fabulous

Ti Sento staat bekend voor zijn zilveren juwelen, maar dit seizoen voegt het label nieuwe en verrassende elementen toe aan die signature zilveren goodiesDetails in verguld goud & rosé duiken op en geven een refreshing feel aan de collectie. Mix & match mogelijkheden worden bijna eindeloos. 

De collectie bestaat uit meerdere lijnen, waarvan Porto di Portofino de belangrijkste is. Kleuren uit het verfijnde kuststadje zijn verwerkt in de juwelen: kleuren uit de baai, de zomers gekleurde huizen. Ultimate summer feeling


De Champagne lijn heeft luxe, extravagantie & verfijndheid written all over it, met als key piece een armband met honderden pavé gezette steentjes. 

Echte eyecatchers kan je vinden in de Jet Set lijn. Een night out gepland? Dan zijn dit dé juwelen voor jou. 

More of a vintage girl? Ga dan voor de Riva lijn, die bestaat uit moderne sieraden met een classic & tijdloze feel

De Portofino Collection van Ti Sento is nu verkrijgbaar bij geselecteerde juweliers. Prijzen starten vanaf € 27,-.

Met medewerking van Aline Erauw. 

page loaded