Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summertime with Tommy Hilfiger

Door Michael op 11.03.2013

Terwijl wij nog steeds volop hunkeren naar warme zomerdagen, staat de fashion world niet stil. En Tommy Hilfiger ook niet, want het modelabel heeft juist zijn nieuwe lente- en zomercollectie van 2013 uitgebracht.

`

Kleur valt op bij Tommy Hilfiger want, Hal-le-lu-jah, het label gaat daarmee helemaal over the top. Het gaat natuurlijk wel om de lente- en zomercollectie!

Geen gebrek aan denim, maar dat hadden we ook wel verwacht. Sweaters met capuchon worden gedragen met denim jasjes, jeans shorts maken hun opmars en worden gecombineerd met truien en ook lange jeans vind je hier terug.

De hele collectie bevat stukken voor zowel mannen als vrouwen. Veel verschillen tussen beide collecties zijn er eigenlijk niet en dat maakt het voor ons gemakkelijk om onze liefde voor elkaar te verkondigen aan de hele wereld. Forget couple outfits. Tommy Hilfiger does it waaaaaaay better.

Something has caught our eye and it ain't denim. Nee nee, in deze betaalbare SS2013 collectie zien we heel wat sailor material: breton stripes, vooral in traditioneel rood en blauw.

Ook brengt Hilfiger een knipoog naar DIY, want dip dyeing hebben we ook gespot in de mannencollectie.

 

Hier en daar vallen enkele outfits ons op, zoals een lange jurk met tropische bloemenprint met daarover een felroze gebreide kabeltrui. Gesofiticeerd en stijlvol. Wanneer het avond wordt, kan je de trui uitdoen and it's time to party. Goed bedacht van mister Hilfiger, vinden we.


Prints op hemden en shorts


Parka's in traditioneel groen


Schoenen voor vrouwen

Over het algemeen is de collectie casual looking. Het is zomer, mensen gaan op vakantie en leiden voor even een zorgeloos leven. Just the way we want it to be... forever!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded