Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Party hardy met Le Fabuleux Marcel in Antwerpen

Door Karen op 11.03.2013

Whoop whoop, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles is voor de komende 5 maanden even niet meer van Brussel, maar van Antwerpen. Op donderdag 21 februari opende het label de deuren van zijn pop-up winkel in de Lombardenvest en wij waren ook van de partij. Voor de thuisblijvers is hier een verslag van wat er daar precies te beleven viel.

De avond begon eerder rustig. Enkele geïnteresseerden deden zich te goed aan (gratis) Martini en liepen rond in de ruimte waar Le Fabuleux Marcel nog tot donderdag 1 augustus zal verblijven. Het leek een aangename, kalme avond te worden.

Al snel veranderde de sfeer en raakte de ruimte meer en meer gevuld. Uiteindelijk werd het zelfs moeilijk om je nog te bewegen maar dat maakte niets uit, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde. De kleine pop-up winkel veranderde al snel in een hele sociale beleving. Mensen waren mooi, vriendelijk en totally fabulous. Maar ja, hoe kan dat ook anders?


Smile, pretty fashion people!

Naast de chit chat en gratis drankjes & hapjes kon je ook een echt marcelleke kopen. Deze keer kunnen niet enkel mannen en vrouwen een perfecte marcel scoren want in deze pop-up store vind je ook de kindercollectie (van 0 tot 14 jaar). Oh ja, de hele familie in een Fab Marcel. Why not?

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles verkoopt niet enkel dé marcellekes, maar ook een brede waaier aan vesten, hemden en shorts.

Oprichtster van Le Fabuleux Marcel, Kaat Blommaert en haar zoon Louis Ghewy waren er natuurlijk ook bij. Zij ontvingen de aanwezigen en zorgden dat alles in goede banen liep. De 2 mogen trots zijn, want ze hebben van een gewoon marcelleke een hype gemaakt.


V.l.n.r. Louis Ghewy (model en kapper), Elspeth Jenkins (Glam*It en De Standaard Magazine), Kaat Blommaert (oprichtster Le Fabuleux Marcel de Bruxelles)

Wij van Belmodo willen niet langer rondlopen in een marcel die vééééél te snel versleten is. Ook onze marcellekes moeten van een goede kwaliteit zijn. Vandaar, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, our savior in fashion crisis!


Kinderen waren ook van de partij!

Oh ja, ook leuk om te weten is dat Louis Ghewy zelf model was voor de fotocampagne van het merk. Hij kan trouwens ook goed overweg met schaar en kam, want de jongeman is kapper en verzorgde al kapsels tijdens o.a. Paris Fashion Week. Lees er alles over op Belmodo!


Links: Louis Ghewy & Kaat Blommaert


Fotograaf Mous Lamrabat


V.l.n.r. Elspeth Jenkins, Tom De Poortere (designer Essentiel), Kim Thissen (KIMMIKU) , Kristiaan Dierckx


Hmm... Free Martini's!

Spijt dat je er niet bij was? You should! Spijtig, spijtig, spijtig, maar nu weet je wat je de volgende keer kan verwachten. En wij zijn er ook voor diegenen die toch nog altijd liever thuis blijven zitten. Until the next Belmodo event report, fashion freaks!

Meer informatie? Check de website van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded