Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Converse All Star goes Platform

Door Bieke op 11.03.2013

Ladies, pak er alvast een Kleenexje bij, just so you’re prepared to drool! Want Converse All Star, onze meest favoriete, comfy sneaker, is er nu in een nieuwe en supertrendy verpakking...

Wij presenteren jullie graag: All Star, the Platform edition.

Inspiratie voor de nieuwe All Star Platform komt uit de Japanse scene. Daar lijmden the original and ultrafabulous Harajuku girls altijd al fake platforms onder hun All Stars. Gewoon, omdat het hip was. En comfortabel mooi. (En ze hen groter deden lijken. Ssssht.)


Foto via Tokyo Fashion

Geweldig nieuws dus voor wie al in de ban was van creepers en flatforms, maar ook geweldig nieuws voor iedereen die graag eens zot doet en volop experimenteert when it comes to outfits.

1 ding is zeker: de Platform brengt het fashion-gehalte van je goeie ouwe trouwe All Star naar ongekende nieuwe heights! En jezelf trouwens ook, want helloooo extra 5 centimeter... En zo mogelijk nog geweldiger nieuws: ze kosten slechts € 89,95! Yaay!

You either love 'em or you hate 'em, en wij zijn definitely in love! Wie had dat ook anders verwacht: ze zijn quirky, cool ànd fashionablebet you know where the match was made! Benieuwd wie van ons team de Platforms het snelst weet te scoren, wetende dat ik de biggest All Star fan evaaaa ben?

En wat vinden jullie ervan, Belmodo-lovers: rocken ze of sucken ze?

Met medewerking van Lien Bruyland.

page loaded