Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sun68 zoekt de zon op met haar SS2013 collectie

Door Karen op 10.03.2013

Goed nieuws voor alle fashionista's en fashionisto's die uitkijken naar warme zomerdagen in binnen- en buitenland, want Sun68 pakt uit met haar lente- en zomercollectie 2013.

Het Italiaanse modemerk kiest zoals altijd voor comfort, maar in deze collectie voor zowel mannen als vrouwen speelt kleur zeker en vast ook een grote rol.

Ladies first

De ideale vrouw loopt volgens Sun68 rond in losse jurkjes, shorts en chinos in felle kleuren, pasteltinten en wit.

Over het algemeen oogt de collectie vrouwelijk, maar ook aan de sportieve dame werd er gedacht. Zij kan bij Sun68 terecht voor basisstukken als T-shirts (met of zonder opdruk), polo's en sweaters met capuchon.

De collectie bestaat vooral uit stukken uit katoen en jersey maar ook ultralichte Japanse stoffen vind je hier terug.

Sun68 verwerkt ook enkele subtiele details in haar stukken. Het logo van het merk, de gekende driehoek en het kruisje, zijn goed zichtbaar op de pols van de mouw en ritsen vinden hun weg op de rug van truien.

Gentlemen

Mannen moeten het doen met fellere kleuren en meer ruiten op hemden en truien. Ook bij de mannencollectie vind je shorts en chinos. Voor de gewaagde mannen zijn ze ook in het rood beschikbaar.

Ook de klassieke Sun68-jeans keert terug, samen met een hemdje in denim. Maar Sun68 is helemaal on trend met het visgraatmotief dat verwerkt is in de broeken.

Now it's your turn to prepare your summer outfit, al moeten we hier in België nog even wachten tot de zomer aanbreekt.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded