Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mer du Nord brengt 1ste pop-up collectie uit

Door Tiany op 10.03.2013

Great news, fellow fashionista's! Mer du Nord brengt zijn 1ste pop-up collectie uit en wel heel binnenkort! Zet alvast een kruisje in je agenda op zaterdag 30 maart, want dan loop jij naar de dichtstbijzijnde MdN-winkel.

Geen interesse? Think again, girl friend want over deze minicollectie valt het een en ander te zeggen. I'll tell you all about it...

We weten allemaal dat trends snel veranderen en daarom heeft Mer du Nord ervoor gekozen om extra collecties uit te brengen. Die zullen snel inspelen op de nieuwste trends. Wat dacht je van een mantelpak met pied-de-poule motief?

Alle trends zul je in de minicollectie terugvinden. Prints ontbreken hier dus zeker niet. Een broek of rok met grafische hondenprint? Wij zijn alvast overtuigd.

Als je niet goed weet of de collectie het wel waard is, denk dan nog maar eens goed na. De collecties die uitgebracht worden, zullen kleiner zijn dan de vaste hoofdcollectie en zullen elkaar opvolgen.

Verwacht wordt dat de minicollecties snel uitverkocht zullen raken, waardoor niet iedereen dezelfde stukken zal kunnen hebben. Excellent, want niemand houdt ervan om iemand anders met hetzelfde jurkje te zien rondlopen.

Opvallend is dat het modelabel vooral inspeelt op grijswaarden en donkerblauw. Over het algemeen zijn de kleuren neutraal, maar zoals de fashion dictators het opleggen, is neon een ware trend en zien we dus ook tal van flashy accenten terug.


Mer du Nord mikt op vrouwen van alle leeftijden. Daarom zijn er enerzijds sweaters (met opdruk) en anderzijds ook kokerjurkjes voor de dames die zich graag elegant kleden. Peeeerfect.

Oh ja! Goed om weten is dat Mer du Nord elk seizoen 2 pop-up collecties uitbrengt. Dat zijn er dus 4 per jaar. It's almost time to do some happy shopping!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded