Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Black Gold FW13: Buitenaards & Psychedelisch

Door Koen op 09.03.2013

Mannen, houd jullie vast! Ladies, inspireer je vriendje. In Milaan werd de herfst- en wintercollectie 2013 van Diesel Black Gold voor mannen voorgesteld. Dit jaar gaan ze voor psychedelic rock en interplanetary travel. Dit zorgt voor een opvallende, hedendaagse look. We zagen heel wat dandies met een ietwat excentrieke stijl. 

Volgende winter is all about diepe kleuren, gaande van navy en paars tot legergroen en antiek goud. Wat felgekleurde accenten mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Overal in de collectie zien we verwijzingen naar de hexagon -je weet wel, zo'n zeshoek uit de wiskundeles. Die staat voor Saturnus, de planeet van de creativiteit. Daar tegenover staat het oude Indiase textieldesign, paisley. Very spiritual allemaal.

Great work Diesel. Ook de mannen zullen ultra stylish voor de dag komen volgende winter!

page loaded